Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Vivaldi Classic Kontinentalseng 140×200 cm

Vælg Vivaldi Classic Kontinentalseng 140×200 cm og oplev bedre nætter med den bedste søvnkvalitet.
Med en Vivaldi Classic kontinentalseng fra Sengeriget.dk får du en optimal seng med de bedste egenskaber fra boksmadras og springmadras i én og samme seng. En kontinentalseng har hele tre lag komfort, når man tæller topmadrassen med. I bunden har vi en boxmadras, oven på den, er der placeret en springmadras med pocketfjedre. På toppen for at få den perfekte komfort, har vi placeret en 40 mm. topmadras. Topmadrasser udgør det øverste lag i din kontinentalseng. Den har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Vivaldi Classic Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Det er også derfor topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.
Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm. høj latex indlæg. Dette har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.
I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen.
Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Classic latex topmadras er OEKO-TEX© certificeret.

Hvad er en kontinental seng?

En kontinentalseng er blevet et meget populært sengevalg, hvis man ikke lige ønsker en elevationsseng.
Selve kontinentalsengen er bygget op med en boksmadras (base) som fundament, som enten er lavet af komfortskum eller med fjedre.
Derefter kommer en endnu vigtigere del, nemlig den vendbare madras, hvor alle zonerne mm. ligger i, og derpå kommer der en topmadras som rosinen i pølseenden, for at give så god komfort som muligt.
Størrelse 200 × 140 cm
Farve

Antracit (Classic), Lysgrå (Classic), Sand (Classic)

Fasthed

Ekstra fast, Fast, Medium

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
Vivaldi Classic Kontinentalseng 180x200 Antracit Farve med dyn