Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Vivaldi Deluxe bænk

Vivaldi Deluxe flot og dekorativ bænk som passer til vores Vivaldi Deluxe serie. Denne flotte bænk kan selvfølgelig også bruges i andre rum hjemmet. Om det er til soveværelse eller bænk til entre, så er den meget brugbar. Og du skal ikke tænke på en hynde til bænken, den er fastmonteret. Denne passer til vores Vivaldi Deluxe sengegavle, elevationssenge, boxsenge og kontinentalsenge. Søger du soveværelse inspiration så kig rundt på vores hjemmeside og få gode ideer. En flot bænk, gavle, lampe til soveværelse og løse tæpper er med til at skabe en god stemning.

Deluxe bænke er med sort metalstel og polstret hynde i en af de mange flotte farver. Mål- 120 x 46 x 40 cm. Den er ikke kun flot men selvfølgelig også praktisk til at ligge dit tøj på, eller når du skal tage sko på.

Farve

Antracit (Deluxe), Blå (Deluxe), Lysgrå (Deluxe), Sand (Deluxe)

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Sengeriget Logo Brand

Professionel rådgivning - ALTID!

Vi er kede af at se dig gå, vi håber du fandt det du ledte efter. Husk hvis du ikke lige fandt det du søgte efter, er du ALTID velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller kigge forbi vores butik. Vores søde personale står klar til at rådgive dig bedst muligt så du får en god nats søvn.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
Vivaldi Deluxe Bænk