Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Vivaldi Deluxe Boxmadras 210×210 cm

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design.
Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både boxmadras og topmadrassen.
Vores boxmadrasser består af tre lag. Nederst finder du i denne box med pocketfjedre. Ovenpå på placeres en 7 zonet  pocket box med pocketfjedre. Og på toppen af denne boxmadras er vores luksus svanemærket topmadras i 60 mm. latex.

Vivaldi Deluxe 7-zonetboxmadras

Hvis du kigger efter en boxmadras tilbud, er her et fremragende bud. Denne box er ikke den billigste på markedet, men her får du virkeligt noget for pengene. Vores Vivaldi Deluxe boxmadrasser er inklusiv lækker topmadras i 60 mm. latex og ben. Sengen er delt ind i hele 7 komfortzoner, så her er der kælet for den helt rigtige liggekomfort. Boxmadrassen fås i hele fire forskellige fastheder og fire flotte farver.

Vivaldi Deluxe Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Deluxe latex topmadras er Svanemærket og OEKO-TEX© certificeret.

Størrelse 210 × 210 cm
Farve

Antracit (Deluxe), Blå (Deluxe), Lysgrå (Deluxe), Sand (Deluxe)

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium, Soft / Ekstra Fast, Soft / Fast, Soft / Medium, Soft / Soft

Topmadras

En Stor, To Enkelte

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Sengeriget Logo Brand

Professionel rådgivning - ALTID!

Vi er kede af at se dig gå, vi håber du fandt det du ledte efter. Husk hvis du ikke lige fandt det du søgte efter, er du ALTID velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller kigge forbi vores butik. Vores søde personale står klar til at rådgive dig bedst muligt så du får en god nats søvn.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
Vivaldi Deluxe boxmadras