Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Vivaldi Deluxe Elevationsseng 210×210 Full Cover Velour

Vælg en Vivaldi Deluxe Elevationsseng 210x210cm Full Cover Velour

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design. Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, madrassen, elevationskonstruktionen og ikke mindst motoren, der er af høj kvalitet, meget lydsvag og ikke mindst vigtigt brugervenlig. En god elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i og selvfølgelig at sove i.
Hvilken springmadras skal du vælge til din nye Vivaldi Deluxe Elevationsseng 180×210 cm ?

Vivaldi Deluxe 7 zonet springmadras – Komfort og kvalitet i top

Madrassen støtter din krop på den bedste måde, da madrassen er velpolstret med et komfortabelt og åndbart materiale og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2.
Er Vivaldi Deluxe en billig seng? nej det er det ikke, men så alligevel…Vi har altid et godt tilbud, og vi sikrer dig at du får mere for pengene. I madrassen er der 7 komfort zoner, så du har en god støtte til hele din krop. Madrassen fås i hele fire fasteheder. Soft, medium, fast og ekstra fast.
En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet. Derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din elevationsseng. Vivaldi Deluxe springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 7 komfortzoner. Dette skal sikre dig for den bedst mulige individuelle komfort. Alle vores madrasser er vendbare. Rundt om fjedrene er der polstret med  skum af super kvalitet, som gør at din elevationsseng ikke kun er lækker at sove i, men også samtidig super fleksibel.

Vivaldi Deluxe Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Deluxe latex topmadras er Svanemærket og OEKO-TEX© certificeret.

Størrelse 210 × 210 cm
Farve

Antracit Velour, Blå Velour, Grøn Velour, Sand Velour

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium, Soft / Ekstra Fast, Soft / Fast, Soft / Medium, Soft / Soft

Topmadras

Split Top, To Enkelte

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Støtteben

Ja, Nej

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Sengeriget Logo Brand

Professionel rådgivning - ALTID!

Vi er kede af at se dig gå, vi håber du fandt det du ledte efter. Husk hvis du ikke lige fandt det du søgte efter, er du ALTID velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller kigge forbi vores butik. Vores søde personale står klar til at rådgive dig bedst muligt så du får en god nats søvn.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
elevationsseng Full cover 210x210cm velour blå