Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Vi ved hvor vigtig en god topmadras er for din nattesøvn, og ikke mindst for din sengs levetid.  Når du køber en ny seng er en del af oplevelsen på din nye komfort topmadrassen. Den er med til at sikre dig den perfekte liggekomfort, så din søvn bliver så rolig som overhovedet mulig. Vores Vivaldi Deluxe topmadrasser er lavet i latex, har aftageligt, vaskbar betræk.

Denne topmadras har en kerne af 60 mm., latex og polstret med sommer/vinter side der gør, at den holder på varmen om vinteren og afgiver varmen om sommeren.
Vintersiden er polstret med så den vil give sig en behagelig varmende følelse i de kolde måneder. og på sommersiden er der bomulds polstring som vil virke afkølende i de varme sommermåneder. Da kroppen skal bruge mindre energi på at temperatur tilpasse sig, vil du opleve at, du mange morgner vil følge dig mere udhvilet, fordi kroppen har brugt mindre energi i løbet af natten.
køber du den rigtige topmadras, forlænger du samtidig levetiden af din seng. Når du lægger dig til at sove, afgiver du nemlig fugt i løbet af natten, som opsuges af madrassen. Her sørger topmadrassen for at holde sveden væk fra dine øvrige madrasser, så de holder længere. Det er altid en god ide at have den rigtige lagen og/eller Molton beskyttelseslagen ovenpå din topmadras.

Køb en ny topmadras og forlæng din sengs levetid. Det kan også være at dit helbred eller søvnbehov har ændret sig, her kan det give god mening at købe en ny topmadras. Vores Vivaldi Deluxe topmadrasser i latex får i mange størrelser, 80,90,105,120,140,150,160,180 og 210 cm., så mon ikke vi også har en der passer til dag.

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Sengeriget Logo Brand

Professionel rådgivning - ALTID!

Vi er kede af at se dig gå, vi håber du fandt det du ledte efter. Husk hvis du ikke lige fandt det du søgte efter, er du ALTID velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller kigge forbi vores butik. Vores søde personale står klar til at rådgive dig bedst muligt så du får en god nats søvn.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
split topmadras 180x210cm sommer vinter vendbar