Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Fortrydelsesret

Har du købt en vare hos Sengeriget.dk og fortrudt dit køb, har du mulighed for at returnere det i henhold til vores handelsbetingelser og vilkår .

Fortrydelsesret  

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@sengeriget.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du bedes ved medsende en kopi af din faktura, for varen du ønsker at returnere. Du bedes kontakte os via e-mail, derfra sender vi dig en pakkelabel, hvis der er tale om mindre artikler, som kan sendes med alm. post. 

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder fx for meget store varer.  

 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 2.000 kr.

Ingen fortrydelsesret

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Ovenstående gælder naturligvis ikke, når der er tale om varer, der hører ind under vores 100 dages prøveperiode.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:

Sengeriget ApS
Vestergårdsvej 4
7260 Sønder Omme 

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Udover de 14 dages fortrydelsesret tilbyder vi en 100 dages prøveperiode på diverse produkter, hvilket du kan læse mere om i næste afsnit.

Der skal udfyldes en fortrydelsesformular som du kan se nedenfor her, den skal downloades, udfyldes og sendes ind til os på kontakt@sengeriget.dk med dit ordrenummer så vi ved hvilken ordre det drejer sig om selvfølgeligt.

Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os og så vil vi gøres bedste for at hjælpe dig.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation