Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Ofte Stillede Spørgsmål

Når man står og skal til at købe en ny seng, madras eller tilbehør. Det kan være dyner, puder eller blot et tyngdetæppe til familien eller dig selv. Kan det være du har nogle spørgsmål og derfor har vi valgt at samle alle de meste stillede spørgsmål og sætte dem op her på siden så du nemt kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål.

 

Det betyder selvfølgeligt ikke at vi har kunne svare på alt, så skulle du sidde og brænde inde med et spørgsmål du ikke kan få svar på, er du som altid velkommen til at kontakte os så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig godt på vej.

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder på listen, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det vi har taget udgangspunkt i her, er de spørgsmål vi oftest har fået stillet af vores kunder. Husk også at du oftest kan læse og få mere information på de individuelle produkter ved at læse deres beskrivelser.

Det tager som regel kroppen 3-4 uger, at vænne sig til en ny seng Så giv dig selv god tid, og er du i tvivl så tag endelig kontakt til os.

Vi anbefaler, at du følger vores guide til valg af fasthed ud fra din vægt. Anbefalingerne ser du på siden hvor produktet er vist.

  • 15 års garanti på Vivaldi Classic på fjedre og på rammebrud.
  • 25 års garanti på Vivaldi Deluxe, Lama og Jensen Senge på fjedre og på rammebrud.
  • Der er 5 års garanti på motoren i alle vores elevationssenge.

Vi tilbyder ombytningsret indenfor 100 dage på fastheden. Der er EN ombytning pr. bestilling.

Der gives 2 års reklamationsret efter købeloven.

Derudover giver vi:

  • 15 års garanti på Vivaldi Classic på fjedre og på rammebrud
  • 25 års garanti på Vivaldi Deluxe, Lama og Jensen Senge på fjedre og på rammebrud
  • Der er 5 års garanti på motoren i alle vores elevationssenge

Der findes mange forskellige ben, og de fleste fås i tre forskellige højder. 10,19 og 23 cm. Så ønsker du en anden ben eller højde, så er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi den løsning der passer dig.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation