Sengerigets Butik

Mød os i midten af Jylland

Hos Sengeriget har vi et stort showroom beliggende midt i Jylland, i Sønder Omme hvor vi har alle vores modeller udstillet i forbindelse med Frost Boligcenter.

 

Her har du mulighed for at afprøve alle de forskellige muligheder der er når du skal købe en ny seng. Vi står klar med råd og vedledning, og vil gøre vores ypperste for at finde den seng der passer perfekt til dig.

 

Og du har altid mulighed for at få samme service angående ombytning, levering mm. som vi også tilbyder på nettet. Vi har mange års erfaring inden for senge, så vi vil rigtig gerne rådgive dig, til den bedste løsning.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi står klar til at tage godt imod dig, samt rådgive dig bedst muligt.

Asset 305
Asset 71

100 dages prøve

Prøv din nye drømme seng i 100 dage. Hvis det viser sig, den ikke er noget for dig, henter vi sengen og du får pengene retur.

Asset 303

Gratis Levering

Gratis levering på alle senge og vare køb over 399kr. Er der yderligere brug for montering, opbæring eller bortskaffelse af seng, kan dette tilvælges.

Asset 304

Fysisk Butik

Vi har en fysisk butik, så du til enhver tid kan kigge forbi. Her får du rig mulighed for at se varerne, inden du køber dem.

Asset 305

Kundeservice

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver set og hørt. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

Asset 308

Finansering

I samarbejde med Resurs Bank, har du muligheden for at få regningen delt op i mindre bidder, der gør det mere spiseligt.

Asset 306

Op til 25 års garanti

Der er op til 25 års garanti på mange af vores produkter, og der er 5 års garanti på vores elevationsmotorer.

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.