Gratis Levering

Hos sengeriget.dk er leveringen af alle vores senge og varer over 399kr inkluderet i prisen (gælder på alle bofaste øer). Dette gælder til kantstenslevering.

Derudover tilbyder vi følgende ekstra muligheder.

 

Indbæring: 299 kr. Få dine varer båret helt ind i soveværelset.

Indbæring og montering: 599 kr. Få din seng båret ind og monteret.

Indbæring, montering og bortskaffelse: 1199 kr.  Få din seng båret ind og monteret, og vi tager den gamle seng retur.

 

Ved levering af større varer som sovesofa og senge, bliver du kontaktet af fragtfirmaet, så i sammen kan aftale nærmere omkring levering.

Se mere om levering under vores handelsbetingelser.

Asset 71

100 dages prøve

Prøv din nye drømme seng i 100 dage. Hvis det viser sig, den ikke er noget for dig, henter vi sengen og du får pengene retur.

Asset 303

Gratis Levering

Gratis levering på alle senge og vare køb over 399kr. Er der yderligere brug for montering, opbæring eller bortskaffelse af seng, kan dette tilvælges.

Asset 304

Fysisk Butik

Vi har en fysisk butik, så du til enhver tid kan kigge forbi. Her får du rig mulighed for at se varerne, inden du køber dem.

Asset 305

Kundeservice

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver set og hørt. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

Asset 308

Finansering

I samarbejde med Resurs Bank, har du muligheden for at få regningen delt op i mindre bidder, der gør det mere spiseligt.

Asset 306

Op til 25 års garanti

Der er op til 25 års garanti på mange af vores produkter, og der er 5 års garanti på vores elevationsmotorer.

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.