Prøv din nye seng i 100 dage

100 dages prøve

Hos Sengeriget.dk tilbyder vi udvidet returret på vores produkter, det vil sige en prøveperiode. Det gælder følgende produkter: boxmadrasser, kontinentalsenge, springmadrasser og elevationssenge

Hos sengeriget.dk har du 100 dage til at vurdere, om sengen er den helt rigtige for dig. Hvilket betyder, du kan sove i sengen, og stadigvæk har mulighed for at fortryde dit køb. Hvis du eksempelvis ikke sover godt, eller at sengen ikke er den optimale seng for dig, kan du indenfor de 100 dages prøveperiode fortryde dit køb.

Fortryder du dit køb efter en prøveperiode, kan det gøres på følgende måder:

  • I form af gratis ombytning af fasthed/madraskerne
  • Returnering af sengen og tilbagebetaling af købsbeløbet

Inden ombytningen eller returneringen sker, vil vi dog anbefale du har sovet i sengen i minimum 21 dage. Da det tager tid at vænne sig til en ny seng.

Sovesofaer, lagner, sengetøj, dyner, puder, sengeborde og hylder indgår ikke i de 100 dages ombytningsret. Kort fortalt 100 dages ombytning gælder kun madraskerner, er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

Gratis ombytning af fasthed/madraskerne
Når du har købt en seng hos Sengeriget.dk, kan du i 100 dage, fra du modtager sengen, ombytte madrassens fasthed/madraskerne, efter ønske. Herefter leverer vi det nye produkt, og tager den gamle med retur. Standardleveringen er til kantsten, medmindre andet er bestilt efter ønske.

Hvis du gerne vil ombytte, er der et par trin for at udføre ombytningen korrekt.

  • Tag madraskernen ud af betrækket. Det er køberens ansvar at tage madraskernen ud af betrækket, så den er klar til når fragtmanden ankommer for at ombytte dit produkt.
  • Pak den gamle madraskerne i den originale emballage. Pak den forsigtigt og godt ind, så produktet ikke beskadiges. Hvis du ikke har den originale emballage, kontakt os via vores mailadresse kontakt@sengeriget.dk

Hvis der prisen på den nye kerne er højere, end den eksisterende kerne betales differencen af kunden, er det ikke tilfældet, refunderes differencen ikke.
For hver varer gælder at ombytning i fastheden kun forekommer 1 gang pr. varer.

Tilbagebetaling og returnering

Under prøveperioden kan du returnere din seng og få dine penge tilbage.

Praktiske oplysninger ved returnering:

Returner senge: Muligheden for returnering og tilbagebetaling gælder for boxmadrasser, kontinentalsenge, springmadrasser og elevationssenge

  • Varen skal være ren og i god stand. En fuld tilbagebetaling af købsbeløbet er mulig. Så længe sengen er beskyttet mod snavs, støv, hår osv. Derfor anbefaler vi brug af lagen.
  • Returordren pakkes i original emballage. Sengen skal henstilles i den originale emballage, herefter skal den være klar til fragtmanden på den aftalte afhentningsdag.
  • Nedpakning og emballering. Såfremt du ikke længere er i besiddelse af den originale emballage, kontakt os via vores e-mail kontakt@sengeriget.dk

Bemærk venligst, at vi ved returnering vurderer sengens stand. Hvis vi vurderer at sengens stand er betydeligt forringet, forringes sengens værdi også. Værdiforringelsen vil derfor blive fratrukket i købsbeløbet ved tilbagebetaling.

Hvis en kunde returnere sin orde, vil denne kunde ikke have mulighed for at få 100 dages prøve på næste ordre, hvis det er samme vare.

Disse varer er ikke med i 100 dages prøve servicen.

Specialfremstillet efter individuelt mål, udstillingsvarer og varer købt på outlet.

Asset 71

100 dages prøve

Prøv din nye drømme seng i 100 dage. Hvis det viser sig, den ikke er noget for dig, henter vi sengen og du får pengene retur.

Asset 303

Gratis Levering

Gratis levering på alle senge og vare køb over 399kr. Er der yderligere brug for montering, opbæring eller bortskaffelse af seng, kan dette tilvælges.

Asset 304

Fysisk Butik

Vi har en fysisk butik, så du til enhver tid kan kigge forbi. Her får du rig mulighed for at se varerne, inden du køber dem.

Asset 305

Kundeservice

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver set og hørt. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

Asset 308

Finansering

I samarbejde med Resurs Bank, har du muligheden for at få regningen delt op i mindre bidder, der gør det mere spiseligt.

Asset 306

Op til 25 års garanti

Der er op til 25 års garanti på mange af vores produkter, og der er 5 års garanti på vores elevationsmotorer.

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.