Om Sengeriget

Hvem består Sengeriget af?

Bag Sengeriget.dk står to familier, familien Frost-Johansen og familien Daugaard- Schmidt, begge familier bosiddende i Billund Kommune.

 

Den daglige drift af Sengeriget.dk står Ole Johansen og Uffe Schmidt for, der sammen har stor erfaring indenfor møbel, senge og detail handel. Visionen med Sengeriget.dk er at drive både fysisk butik og online sengebutik, med rigtige gode Nordisk producerede senge til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvalitet og service, og ikke mindst fremstå med et ærligt og godt produkt.

 

Velkommen hos Sengeriget.dk både i vores butik, som er beliggende i Frost Boligcenter i 7260 Sønder Omme, og vores butik på nettet.

Asset 71

100 dages prøve

Prøv din nye drømme seng i 100 dage. Hvis det viser sig, den ikke er noget for dig, henter vi sengen og du får pengene retur.

Asset 303

Gratis Levering

Gratis levering på alle senge og vare køb over 399kr. Er der yderligere brug for montering, opbæring eller bortskaffelse af seng, kan dette tilvælges.

Asset 304

Fysisk Butik

Vi har en fysisk butik, så du til enhver tid kan kigge forbi. Her får du rig mulighed for at se varerne, inden du køber dem.

Asset 305

Kundeservice

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver set og hørt. Derfor står vi til rådighed for at hjælpe og rådgive dig bedst muligt.

Asset 308

Finansering

I samarbejde med Resurs Bank, har du muligheden for at få regningen delt op i mindre bidder, der gør det mere spiseligt.

Asset 306

Op til 25 års garanti

Der er op til 25 års garanti på mange af vores produkter, og der er 5 års garanti på vores elevationsmotorer.

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov. Derfor har du mulighed for at prøve din madras i 100 dage.