Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Om Sengeriget

Hvem består Sengeriget af?

Bag Sengeriget.dk står familien Frost-Johansen, bosiddende i Billund Kommune.

Den daglige drift af Sengeriget.dk står Ole Johansen for, der sammen har stor erfaring indenfor møbel, senge og detail handel. 

Visionen med Sengeriget.dk er at drive både fysisk butik og online sengebutik, med rigtige gode Nordisk producerede senge til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvalitet og service, og ikke mindst fremstå med et ærligt og godt produkt.

Sengerigets showroom står klar til at blive besøgt af jer. Vores showroom består af en fysisk butik på 4500m2 der bliver delt med Frostbolig som (Familien Frost-Johansen) derfor når du besøger vores fysiske butik har du faktisk ikke kun mulighed for at købe og prøve senge, men faktisk møbler til hele dit hjem.

Sengeriget Logo Brand

Professionel rådgivning - ALTID!

Vi er kede af at se dig gå, vi håber du fandt det du ledte efter. Husk hvis du ikke lige fandt det du søgte efter, er du ALTID velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller kigge forbi vores butik. Vores søde personale står klar til at rådgive dig bedst muligt så du får en god nats søvn.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation