Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm

Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm
Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm
Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm
Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm
Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm

22.749kr. 10.998kr.

  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
365 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 10.998 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 365 kr. Samlede kreditomkostninger 2.124 kr. Samlet tilbagebetaling 13.122 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,51%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm

Elevationsseng til en fantastisk pris

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design. Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, madrassen, elevationskonstruktionen og ikke mindst motoren, der er af dansk kvalitet fra Linak. En god elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i. Vivaldi Classic – sikrer dig en drøm af en nat.

Vivaldi Classic Elevationsseng

Vivaldi Classic springmadras, som ligger i din nye elevationsseng, støtter din krop på den bedste måde, da madrassen polstret med 25 mm polyetherskum og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2.

En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet, derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din Kontinentalseng seng. Vivaldi Classic springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort, og alle vores madrasser er vendbare. Det er en god ide at vende din madras ca. fire gange om året, således forlænger du din madras levetid.  Rundt om fjedrene er der polstret med  skum god kvalitet, som gør at din kontinentalseng ikke kun er lækker at sove i, du har et flot møbel som giver dig forkælelse når du opholder dig i den. Selve motoren i denne seng er også dansk produceret fra Linak, så kvaliteten er helt i top.

Vivaldi Classic topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din kontinentalseng. Den har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.

Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm., latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. Alt vores betræk på topmadrasser kan vaskes på 60 grader.

Memory foam topmadras

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 40 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

Specifikationer af Vivaldi Classic Elevationsseng 180x200 cm

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Nej
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved & fodende
Madrasstoppere Medfølger
Fjernbetjening Medfølger
Højde 66 cm med 19 cm ben.
Komfortzoner 5
Fjedre Pocket
Polstring 25 mm. Polyetherskum
Ramme Træ
Garanti 15 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 10-20 hverdage
Type Elevationsseng

En elevationsseng giver dig blandt andet...

Ekstra komfort

En fleksibel seng der giver mulighed for at indstille sengen til dit behov.
Komfort

Et lækkert design

Elevationssenge i dag er lækre i designet og er ikke blot en seng, men lækkert møbel.
Lækker

Den rette støtte

med indstillingsmuligheder, og komfortzoner der støtter din krop.
Støtte

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart