Vivaldi Deluxe Boxelevation 180x210 cm

Vivaldi Deluxe Boxelevation 90x200 cm
Vivaldi Deluxe Boxelevation 90x200 cm
Vivaldi Deluxe Boxelevation 90x200 cm
Vivaldi Deluxe Elevationsseng 160x200 cm
Vivaldi Deluxe Elevationsseng 160x200 cm

43.775kr. 23.198kr.

  • Dansk Produceret
  • Deluxe Serie 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Classic Serie 15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
  • Linak motor – 5 års garanti
  • 5 zonet madras
  • Gratis levering
Ryd
Delbetaling
714 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 23.198 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 714 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 25.682 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 6,94%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Vivaldi Deluxe Boxelevation 180x210 cm

Vivaldi Deluxe Boxelevation

Hos Sengeriget.dk er vores senge håndplukkede i ud fra det bedste kvalitet og design. Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, madrassen, elevationskonstruktionen og ikke mindst motoren, der er af dansk kvalitet fra Linak. En god elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i. Vivaldi Deluxe – sikrer dig en drøm af en nat.

Boxelevation

Slip for løse madrasser, her er din luksus seng opbygget med en fastmonteret madras, så her fremstår din seng altid pæn og ordentlig. Med din boxelevation medfølger holder til fjernbetjening og kan samtidig bruges til din telefon eller tablet. Vivaldi Deluxe boxelevation kan betjenes med den trådløse fjernbetjening eller via app. Boxelevationen er bygget op af pocket fjedre i det nederste lag og zone pocket fjedre i det øverste lag, og er polstret med COOLTEX som er kølene, ventilerende og har antibakterielle egenskaber. Vivaldi boxelevation – Nordisk håndværk og design når det er allerbedst. Vi sikrer at sengen, er af god kvalitet, det gælder både sengerammen, madrassen, elevationskonstruktionen og ikke mindst motoren, der er af dansk kvalitet fra Linak. En god elevationsseng skal både være perfekt at sidde i, og den skal være perfekt at ligge i.

Vivaldi Deluxe topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år.

Du kan også vælge en Vivaldi Deluxe Memory foam topmadras, bestående af en 60 mm. celcius kerne, som har nogle fantastiske egenskaber såsom trykaflastende, former sig efter kroppen og holder rigtigt godt på varmen. Denne topmadras vil give din krop en fantastisk støtte hele natten. Betrækket er med stretch, er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.

 

Specifikationer af Vivaldi Deluxe Boxelevation 180x210 cm

Specifikationer til Elevationssenge
Antiskrid Med antiskred
Beslag til ben Medfølger
Hævefunktion Hoved og fodende
Madrasstoppere Da det er et sammenhængende produkt er det ikke nødvendigt
Fjernbetjening Trådløs
Højde 74 cm med 19 cm ben
Komfortzoner 5
Fjedre Pocket
Polstring Skumlamineret møbelstof
Ramme Træ
Garanti 25 år på fjedre og rammebrud
Garanti på Motor 5 år
Leveringstid 20-30 hverdage
Type Boxelevation

En elevationsseng giver dig blandt andet...

Ekstra komfort

En fleksibel seng der giver mulighed for at indstille sengen til dit behov.
Komfort

Et lækkert design

Elevationssenge i dag er lækre i designet og er ikke blot en seng, men lækkert møbel.
Lækker

Den rette støtte

med indstillingsmuligheder, og komfortzoner der støtter din krop.
Støtte

Det vil passe godt til din nye seng

Hos Sengeriget udvælger vi varer der passer godt til det produkt du kigger på, dette kan være alt fra en sengegavl, sengecover, dyner eller puder samt meget andet. Disse varer er nøje udvalgt for at sikre os at du får den bedste oplevelse af din nye seng og ikke mindst en god nats søvn.

Du kunne også være interesseret i...

Sengeriget tilbyder dig...

En god seng er vigtig for os, for din skyld.

Derfor er det virkelig vigtigt for os at du får den bedste søvnoplevelse og får prøvet din nye seng af i 100 dage, på den måde er du helt sikker på om det er den rette til lige netop dine behov.

Shopping Cart