Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Kapok dobbelt dyne 200x220cm

Hvorfor er det en god ide at vælge Kapok dobbelt dyne 200x220cm?

Bæredygtig og allergivenlig dobbelt dyne med Kapok.

Kender de varme nætter, hvor det er svært at komme af med varmen, eller holde på den?  En kapok dyne er svedtransporterende og isolerende.
Dynen kan du bruge hele året rundt  og med kapokkens fantastiske egenskaber, holder den godt på varmen og ventilerer, når det bliver for varmt.
Kapokken har mange fantastiske egenskaber er, allergivenlig og økologisk. Døjer du med allergi  vil kapok dynen være det oplagte valg til dig, da støvmider, bakterier eller skimmelsvampe ikke kan leve eller formere sig i kapok. Det giver dig en dyne, der passer ekstra godt på dig og du vil få glæde af i mange år.

Eftersom kapok allerede gror naturligt i skovområderne, påvirkes det omkringliggende miljø ikke af høsten. Kapok høstes meget bæredygtigt, og med stor respekt for naturen. Der bruges fx. ikke maskiner under høsten. Alle kapok frøkapsler håndplukkes under ordnede arbejdsvilkår.
Fabrikken som leverer kapok til  dyner, puder og madrasser har flere internationale certificeringer. Fabrikken er både certificeret med SA8000, FairTrade og GOTS. For at opnå disse internationale certificeringer, stilles der meget strenge krav til produkternes økologiske indhold samt til arbejdsvilkårene. Det gælder ikke kun fabrikkens ansatte, men også de små underleverandører, som indgår tidligere i forsyningskæden.

Kapok

CO2-neutral
Hvad er kapok fyld egentlig, og hvor kommer det fra? Kapok er en naturlig fiber, der vokser vildt på kapok træer i regnskoven. Derfor skal der hverken fælde træer for at få fat i fibrene, og heller ikke lave en ressourcekrævende produktion, som man kender det fra en bomuldsplantage. Kapokfibre er CO2-neutrale, da træerne omdanner mere CO2, end vi forbruger ved transport af fibrene fraskovene til forbrugeren. Når du køber kapok produkter, er du derfor med til at bevare de tropiske regnskove og kapok træet, der bliver kaldt ”verdens lunger”, og som omdanner CO2 til ilt. Kapokfibrene samles sammen ved håndkraft, og både forarbejdning og produktion sker manuelt. Processen er derfor ikke til skade for miljøet, og der udskilles ingenCO2. Når du vælger et produkt med kapok fyld, er du derfor med til at passe på vores planet, de lokale farmere og dig selv

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
kapok dobbelt dyne 200x220cm