Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Lama Premium Box 160×200 cm

Lama Premium Box 160×200 cm En enkel og gennemført seng med udsøgt komfort. Sengen er polstret med komfortlaget purskum for enestående støtte. Boxmadrassen er bygget op med hele syv komfortzoner, så der er virkeligt kredset for denne box. Boxen er bygget op med to lag af posefjedre. I denne box får du en unik kombination af pocket fjedre og multipocket fjedre. Rundt om fjedrene er der 20 mm. skumpolstring. Alt i alt bare en lækker seng. Nem og billig Kvalitets seng.

Søvn er vigtig for, at vi kan fungere i hverdagen. De fleste ved, hvordan det er, hvis man får for lidt – eller for dårlig søvn. Det giver dårligt humør, og man har svært ved at huske og koncentrere sig. Man får også mindre tålmodighed, har sværere ved at overskue hverdagen og bliver mere opfarende. Konsekvenserne af en enkelt nats manglende eller dårlig søvn, er måske nok til at overskue. Men hvis vi kommer i søvnunderskud over længere tid, kan det få alvorlige konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed.

Så hvad er en boxmadras. Det er en “færdig” seng, enkelt og nem i brug. Først finder du de ben du kan lide. Så finder du den hårdhed du gerne vil have i din boxmadras. sidst men ikke mindst, så finder du den topmadras du gerne vil have.

Lama Premium Topmadras

Vælg mellem tre forskellige topmadrasser til din nye box.

  • Zoneinddelt latex med en 50 mm. kerne, Sensity strik stof som er antibakteriel, en god åndbar topmadras.
  • 50 mm. memory foam som giver en optimal støtte, Sensity strik stof som er antibakteriel, holder godt på varmen.
  • Ergo+ topmadrassen er med 6,5 cm. indlæg med stor fleksibilitet og elasticitet og bløde former. Smidig og responsiv – former sig efter kroppens kurver som giver en dejlig svævende fornemmelse.

I denne serie har du virkelig muligheden for at kombinere den perfekte seng til dit soveværelse, super kvalitet, dansk produceret, Selvom denne seng er relativ billig, så for man et rigtigt godt produkt.

Størrelse 200 × 160 × 46 cm
Farve

Antracit (Lama), Blå (Lama), Grå (Lama), Sand (Lama)

Fasthed

Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium

Topmadras

Ergo + 2 enkelte, Ergo+ En Stor, Lama Latex 2 enkelte, Lama Latex En Stor, Lama Memory Foam 2 enkelte, Lama Memory Foam En Stor

Ben

Firkantet Eg, Rund Eg, Rund Metal, Sort Metal

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
LAMA Premium Boxmadras 160x200cm Lysegrå