Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Splitlagen 160×200 cm

Splitlagen 160×200 cm til elevationssenge

CPH Living Splitlagen i 100 % bomuldspercale. Lagnerne er Oeko-tex 100 certificeret, som er din garanti for at produktet er 100% fri for skadelige kemikalier.
CPH splitlagnerne er superbløde og findes i sort, hvid eller grå.

Hvad er et splitlagen?

Et splitlagen er et lagen til elevationsseng, der også har en topmadras med split. Man kan få topmadrasser med U-split eller H-split alt efter, om man ønsker at kunne have individuel indstilling i både hoved- og fodende af sengen.

H-splitlagen

H-lagner har split i begge ender. Kuvert splitlagner bruges til elevationssenges topmadrasser med split. Denne lagen passer top topmadrasser der er mellem 4 og 10 cm høje.
Det vigtigste ved splitlagner er den forstærkning der skal være, der hvor lagnet splitter. Sammen med vores producent har vi udviklet en særlig forstærkning.
Den består af et stykke tekstil, som er syet på i modsat tråd retning ved splitten. Dette modvirker at tekstilet bliver revet op.
Denne lagen har en fantastisk pasform, hvor der er taget højde for krymp.
Her har du et kvalitetslagen der bare kan bruges igen og igen og samtidig kan du sove med god samvittighed, for lagnet passer på den nye seng og topmadras.

Størrelse 200 × 160 cm
Farve

Hvidt (Lagen), Mørkegrå (Lagen), Sort (Lagen)

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Sengeriget Logo Brand

Professionel rådgivning - ALTID!

Vi er kede af at se dig gå, vi håber du fandt det du ledte efter. Husk hvis du ikke lige fandt det du søgte efter, er du ALTID velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller kigge forbi vores butik. Vores søde personale står klar til at rådgive dig bedst muligt så du får en god nats søvn.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
hvidt split lagen til elevationssenge