Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Den perfekte dyne til dig der har det for varmt om natten- Temprakon Dyne Varm 140×200 cm

Temprakon Dyne Varm 140×200 cm er 4. generation af den originale – og verdens første – dyneserie med indbygget aktiv temperatur­regulering i både vår og fyld.
Fyldet i dynen er vores specialudviklede TempraDown. Dette er en blanding af 70% lækre bløde gåsedun og 30% TempraCool mikrokapsler.
Våret er fremstillet i 100% bomuld og er belagt med TempraCool mikrokapsler på indersiden af dynens midterste kassetter for optimal varmeregulering.
Træfibrene i dynens vår er fremstillet efter den prisvindende Lyocell metode, hvor man genbruger 99,7% af spilde­vandet.
Dermed for­mindsker belastningen på miljøet i produktionen.
Dynen smyger sig om krop­pen og virker aktivt med at regulere din kropstem­peratur.
Den køler dig, når du har det varmt – og varmer dig, når du har det koldt.

Bemærk:

Da dynens fyld er en blanding af dun og aktivt temperaturregulerende mikrokapsler, kan dynen ikke DownPass 2017 certificeres.
Da dynen er produceret på fabrikken i Vamdrup, hvor vi udelukkende bruger dun, der er DownPass 2017 certificeret. Vi kan garantere fuld sporbarhed og dyrevelfærd på lige fod med vores certificerede dundyner.

TEMPRAKON® er baseret den nyeste teknologi og anvender samme materialer som NASA bruger i rumdragterne, til at regulere astronauternes temperatur under de ekstreme forhold ude i rummet.
Fra verdensrummet lige ned i dit soverum. Med et højt aktivitetesniveau i hverdagen, ved du hvor vigtigt det er at kunne få en god nats søvn.
Den hyppigste årsag til dårlig søvn er, at kroppen enten bliver for kold eller varm – med TEMPRAKON® ZONE får du den optimale regulering af din kropstemperatur – hele natten igennem.
Husk at den perfekt dyne har du i mange år. Selvom det kan være en lidt stor investering, så bliver den rigtige dyne som regel også den billigste for dig på den lange bane.
Så har du det for varm med din nuværende dyne så giv denne zone dyne en chance, den kan være med til at sikre dig den perfekte søvn.

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
temprakon dyne 140x200 cmq