0

Din Kurv

Vivaldi Classic Box 180×210 cm

Hvorfor skal du vælge Vivaldi Classic Box 180×210 cm?
En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stress niveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet.
 Boksmadrassen er zone inddelt i 5 zoner og du kan vælge mellem tre forskellige fastheder. De fem komfortzoner skaber et stabilt og støttende leje som i samarbejde med topmadrassen, gør at du får den rette fasthed og komfort som sikrer dig den rette søvn.

Topmadras der passer til Boxmadrassen

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid. Det er også derfor topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt.
Topmadrassen på Vivaldi Classic serien består af en 40 mm. høj latex indlæg. Dette har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed.
I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen.
Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Classic latex topmadras er OEKO-TEX© certificeret.

Størrelse 210 × 180 cm
Farve

Antracit (Classic), Lysgrå (Classic), Sand (Classic)

Fasthed

Ekstra fast, Ekstra Fast / Ekstra Fast, Fast, Fast / Ekstra Fast, Fast / Fast, Medium, Medium / Ekstra Fast, Medium / Fast, Medium / Medium

Topmadras

En Stor, To Enkelte

Ben

Cocktail Chrome, Cocktail Sort, Eg (Røget), Eg Rund Konisk, Rund Eg, Rund Metal

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

0

0 Anmeldelser

5 Stjerner

(0)

4 Stjerner

(0)

3 Stjerner

(0)

2 Stjerner

(0)

1 Stjerner

(0)

Skriv en Anmeldelse

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Vivaldi Deluxe boxmadras