Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Vivaldi Deluxe Springmadras 80×200

Vælg Vivaldi Deluxe Springmadras 80×200 og oplev den bedste søvn

Vivaldi Deluxe 7-zonet springmadras – Komfort og kvalitet i top

Madrassen støtter din krop på den bedste måde, da madrassen er velpolstret med et komfortabelt og åndbart materiale og forsynet med mange pocketfjedre pr. m2.
Er Vivaldi Deluxe en billig seng? nej det er det ikke, men så alligevel. Vi har altid et godt tilbud, og vi sikrer dig at du får mere for pengene.
I madrassen er der 7 komfort zoner, så du har en god støtte til hele din krop. Madrassen får i hele fire fasteheder. Soft, medium, fast og ekstra fast.
En god nats søvn er den vigtigste passive beskæftigelse, du kan gøre for din egen sundhed. Nattesøvn kan nemlig reducere stressniveau, forbedre din koncentrationsevne, holde dit immunforsvar stærkt og meget andet. Derfor er det vigtigt at have den helt rigtige springmadras til din elevationsseng.
Vivaldi Deluxe springmadras er bygget op med pocketfjedre, som er inddelt i 7 komfortzoner, for at sikre dig, den bedst mulige individuelle komfort, og alle vores madrasser er vendbare. Rundt om fjedrene er der polstret med  skum af super kvalitet, som gør at din elevationsseng ikke kun er lækker at sove i, og samtidig super fleksibel.

Tjek også Vivaldi Deluxe Latex topmadras

Topmadrasser udgør det øverste lag i din seng og befinder sig lige under lagnet. De har vigtige funktioner, som handler om helbred, hygiejne og opretholdelse af kvaliteten på din seng, og er med til at forlænge din sengs levetid, derfor er topmadrassen en høj prioritet hos os, så du får så meget ud af din seng, som muligt. Topmadrassen på Vivaldi Deluxe serien består af en 60 mm. høj latex indlæg, som har mange fordele, blandt andet er cellestrukturen med til at give topmadrassen en fremragende god åndbarhed. I sommerperioden har dette stor betydning, da du slipper for at blive ’lukket inde’ i sengen og svede, og topmadrassen giver generelt bedre åndbarhed, især i varmen. Naturmaterialet har en lang holdbarhed og høj bæreevne, så du får støtte i flere år. Vores Deluxe latex topmadras er Svanemærket og OEKO-TEX© certificeret.

Farve

Antracit (Deluxe), Blå (Deluxe), Lysgrå (Deluxe), Sand (Deluxe)

Fasthed

Ekstra fast, Fast, Medium, Soft

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
Springmadras Baltimore Anthracite