Kontakt os alle hverdage: Man – Fre: 9:00 – 17:00 || Mails besvares inden 48 timer
0
Din Kurv
0

Bæredygtig og allergivenlig Kapok pude 60×63 cm

Vælg den fantastiske Kapok pude 60×63 cm

Vores superbløde kapok pude er til dig, der vil give dig selv de allerbedste forudsætninger for at få en god og stabil nattesøvn.

Kapok, som puden er lavet af, er utrolig allergivenligt og samtidig økologisk. Det betyder altså, at du med vores kapok pude kan forebygge, at du udvikler allergi. Det foretrækker vi selvfølgelig alle sammen.

De dine og unikke strukturer som fibrene i kapok er lavet af gør, at puden ikke kan blive fugtig.

Puden vil altså forblive tør gennem hele natten. Det er både utrolig tilfredsstillende for dig, men det gør også, at husstøvmider og andre bakterier samt svampe ikke har en jordisk chance for at overleve i kapok puden. Der er simpelthen ikke fugtigt nok.

Kapok puden er blød og materialet føles super lækkert. Nætterne med kapok puden for dig, vil være nætter, hvor du ikke vågner helt våd af sved, fordi puden netop forbliver tør og er temperatur-regulerende. Du får en nat hvor udefra kommende faktorer, ikke kan påvirke din nattesøvn negativt. Kapok er virkelig af bedste økologiske og allergivenlige kvalitet.

Kapok

CO2-neutral
Hvad er kapok fyld egentlig, og hvor kommer detfra?
Kapok er en naturlig fiber, der vokser vildt på kapok træer i regnskoven. Derfor skal der hverken fælde træer for at få fat i fibrene, og heller ikke lave en ressourcekrævende produktion. Dette kender man f.eks.: fra en bomuldsplantage. Kapokfibre er CO2-neutrale, da træerne omdanner mere CO2, end vi forbruger ved transport af fibrene fraskovene til forbrugeren. Når du køber kapok produkter, er du derfor med til at bevare de tropiske regnskove og kapok træet, der bliver kaldt ”verdens lunger”, og som omdanner CO2 til ilt. Kapokfibrene samles sammen ved håndkraft, og både forarbejdning og produktion sker manuelt. Processen er derfor ikke til skade for miljøet, og der udskilles ingenCO2. Når du vælger et produkt med kapok fyld, er du derfor med til at passe på vores planet, de lokale farmere og dig selv.

Læs kundernes egne anmeldelser

Hvad synes du? Fortæl om din oplevelse.

Be the first to leave a review.

Der er desværre ingen anmeldelser endnu.

Det vil passe til ...

Tilbud & Nyheder

Få tilsendt gode tilbud, inspiration, tricks og andet lækkert fra os til dig. Direkte til din mailboks. Indtast dit navn og mail nedenfor og tryk tilmeld.

nyhedsbrev-animation
kapok pude 60x63 cm